Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)28g77kcal2.6g5g5.2g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g125g450kcal10.6g96.2g2.5g5g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g500g850kcal100g0g50g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)500g90kcal9g9g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g3025kcal246.4g239.8g119g18.4g
Valittu annoskoko2440g1513kcal123.2g119.9g59.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna1220g756kcal61.6g60g29.8g4.6g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732