Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)33g92kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g150g540kcal12.7g115.5g3g6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g600g1020kcal120g0g60g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)600g108kcal10.8g10.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5856g3630kcal295.6g287.6g143g22.2g
Valittu annoskoko2928g1815kcal147.8g143.8g71.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna1464g908kcal73.9g71.9g35.8g5.6g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732