Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1575g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)39g108kcal3.6g6.9g7.3g0.2g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g175g630kcal14.9g134.7g3.5g7g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g700g1190kcal140g0g70g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)700g126kcal12.6g12.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g4235kcal345g335.4g166.8g25.8g
Valittu annoskoko3416g2118kcal172.5g167.7g83.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna1708g1059kcal86.3g83.9g41.7g6.5g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732