Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)44g123kcal4.1g7.9g8.4g0.2g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g200g720kcal17g154g4g8g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1360kcal160g0g80g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)800g144kcal14.4g14.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g4840kcal394.2g383.6g190.6g29.4g
Valittu annoskoko3904g2420kcal197.1g191.8g95.3g14.7g
Annoskoko puolitettuna1952g1210kcal98.6g95.9g47.7g7.4g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732