Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g25g90kcal2.1g19.2g0.5g1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g100g170kcal20g0g10g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)100g18kcal1.8g1.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g605kcal49.2g47.8g23.8g3.6g
Valittu annoskoko488g303kcal24.6g23.9g11.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna244g151kcal12.3g12g6g0.9g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732