Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)55g154kcal5.2g9.9g10.5g0.3g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g250g900kcal21.2g192.5g5g10g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1000g1700kcal200g0g100g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)1000g180kcal18g18g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9760g6050kcal492.8g479.4g238.4g36.8g
Valittu annoskoko4880g3025kcal246.4g239.7g119.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna2440g1513kcal123.2g119.9g59.6g9.2g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732