Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)66g185kcal6.2g11.9g12.5g0.3g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g300g1080kcal25.5g231g6g12g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1200g2040kcal240g0g120g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)1200g216kcal21.6g21.6g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11712g7260kcal591.2g575.4g285.8g44.2g
Valittu annoskoko5856g3630kcal295.6g287.7g142.9g22.1g
Annoskoko puolitettuna2928g1815kcal147.8g143.9g71.5g11.1g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732