Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)77g216kcal7.2g13.9g14.6g0.4g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g350g1260kcal29.7g269.5g7g14g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1400g2380kcal280g0g140g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)1400g252kcal25.2g25.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g8470kcal689.6g671.4g333.4g51.6g
Valittu annoskoko6832g4235kcal344.8g335.7g166.7g25.8g
Annoskoko puolitettuna3416g2118kcal172.4g167.9g83.4g12.9g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732