Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)88g246kcal8.3g15.8g16.7g0.4g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g400g1440kcal34g308g8g16g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1600g2720kcal320g0g160g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)1600g288kcal28.8g28.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15616g9680kcal788.4g767g381g58.8g
Valittu annoskoko7808g4840kcal394.2g383.5g190.5g29.4g
Annoskoko puolitettuna3904g2420kcal197.1g191.8g95.3g14.7g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732