Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g50g180kcal4.2g38.5g1g2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200g340kcal40g0g20g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)200g36kcal3.6g3.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1952g1210kcal98.4g96g47.6g7.4g
Valittu annoskoko976g605kcal49.2g48g23.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna488g303kcal24.6g24g11.9g1.9g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92732