Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

-Pistä uuni 200 asteelle.

-Kuori ja viipaloi perunat.

(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).

-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.

-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..

-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.

Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1830g3038kcal347.7g0g183g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5490g3294kcal82.3g713.6g5.5g49.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g801g2242kcal152.1g0.2g176.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1830g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)50g141kcal4.7g9.1g9.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17427kcal1173.6g1445.8g748.4g99.4g
Valittu annoskoko10000g8714kcal586.8g722.9g374.2g49.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4357kcal293.4g361.5g187.1g24.9g
Arvot/100g100g87kcal5.9g7.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92890