Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

-Pistä uuni 200 asteelle.

-Kuori ja viipaloi perunat.

(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).

-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.

-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..

-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.

Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha915g1519kcal173.8g0g91.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2745g1647kcal41.2g356.8g2.7g24.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g400g1121kcal76.1g0.1g88.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 915g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)25g70kcal2.4g4.5g4.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8714kcal587g722.8g374.2g49.6g
Valittu annoskoko5000g4357kcal293.5g361.4g187.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2178kcal146.8g180.7g93.6g12.4g
Arvot/100g100g87kcal5.9g7.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92890