Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 225g665kcal19.7g117g5.6g31.3g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g1678kcal42.8g302.8g14.2g78.2g
Valittu annoskoko2790g839kcal21.4g151.4g7.1g39.1g
Annoskoko puolitettuna1395g420kcal10.7g75.7g3.6g19.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315