Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2625g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 263g776kcal23g136.5g6.6g36.5g
Puolukka 350g136kcal1.5g23.8g1.8g9.1g
Canderel makeutusjauhe18g67kcal0.5g16.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6510g1958kcal50g353.2g16.8g91.2g
Valittu annoskoko3255g979kcal25g176.6g8.4g45.6g
Annoskoko puolitettuna1628g489kcal12.5g88.3g4.2g22.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315