Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 300g887kcal26.3g156g7.5g41.7g
Puolukka 400g155kcal1.8g27.2g2g10.4g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g2237kcal57.4g403.6g19g104.2g
Valittu annoskoko3720g1119kcal28.7g201.8g9.5g52.1g
Annoskoko puolitettuna1860g559kcal14.4g100.9g4.8g26.1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315