Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3750g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 375g1108kcal32.8g195g9.4g52.1g
Puolukka 500g194kcal2.2g34g2.5g13g
Canderel makeutusjauhe25g96kcal0.7g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9300g2797kcal71.4g504.6g23.8g130.2g
Valittu annoskoko4650g1398kcal35.7g252.3g11.9g65.1g
Annoskoko puolitettuna2325g699kcal17.9g126.2g6g32.6g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93315