Brownies

100 g taloussuklaata
150 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
3 dl fariinisokeria
2 kananmunaa
50 g valkosuklaata karkeaksi rouhittuna
50 g pecanpähkinöitä rouhittuna

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.

Voitele vuoka (20 x 30 cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla.

Sulata suklaa ja voi hiljalleen sekoittaen.

Jäähdytä suklaaseosta hiukan.

Sekoita keskenään vehnäjauhot, kaakojauhe, leivinjauhe ja suola erillisessä kulhossa.

Sekoita kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri.

Sekoita suklaaseos käännellen munaseoksen joukkoon.

Kääntele lopuksi taikinaan jauhoseos, valkosuklaa ja rouhitut pähkinät.

Sekoita vain sen verran, ettei jauhoja ole näkyvissä, Kaada taikina uunivuokaan ja tasoita pinta.

Paista uunin keskitasolla 25 min. Anna jäähtyä vuoassa ennen paloittelua.

HUOM! Sekoittaminen esim.

puuhaarukalla riittää, ei tarvitse vatkata.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Pampupala

Kissala sanoi...

Minä lihoin kilon kun luin näitä aineita mitä tähän kakkuun tulee, hyvää olisi varmaankin, mutta tiukkana täytyy olla tuon rasvan kanssa kun on kolesteroliarvot vinksin vonksin.

perjantai 16.10.2009 klo 17:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer5g26kcal0.2g2.8g1.5g0.3g
Voi 7.6g55kcal0.1g0g6.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.7g27kcal0.9g5.5g0.2g0.2g
Kaakaojauhe (Pirkka), annos 23g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g10g39kcal0g9.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Pekaanipähkinä (Pirkka)2.5g18kcal0.2g0.1g1.8g0.2g
Valloittava valkoinen, suklaa (Panda), annos 130g2.5g13kcal0.2g1.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g374kcal4.6g39.4g22g1.4g
Valittu annoskoko41g187kcal2.3g19.7g11g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g94kcal1.2g9.9g5.5g0.4g
Arvot/100g100g457kcal5.6g48.2g26.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94006