Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.5g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Paprika keltainen 70g21kcal0.7g3.6g0.1g1.4g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)21g21kcal1.6g3.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow420g357kcal19.3g63g2.1g21g
Herkkusieni säilyke 49g8.3kcal1g0.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g1159kcal53.6g173.6g22.4g58.2g
Valittu annoskoko1064g580kcal26.8g86.8g11.2g29.1g
Annoskoko puolitettuna532g290kcal13.4g43.4g5.6g14.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831