Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)24g24kcal1.8g4.1g0.1g0.5g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow480g408kcal22.1g72g2.4g24g
Herkkusieni säilyke 56g10kcal1.2g0.1g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2432g1324kcal61g198g26g66.6g
Valittu annoskoko1216g662kcal30.5g99g13g33.3g
Annoskoko puolitettuna608g331kcal15.3g49.5g6.5g16.7g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831