Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)27g27kcal2g4.6g0.1g0.6g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow540g459kcal24.8g81g2.7g27g
Herkkusieni säilyke 63g11kcal1.3g0.1g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g1490kcal68.2g223g29.4g75g
Valittu annoskoko1368g745kcal34.1g111.5g14.7g37.5g
Annoskoko puolitettuna684g373kcal17.1g55.8g7.4g18.8g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831