Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow60g51kcal2.8g9g0.3g3g
Herkkusieni säilyke 7g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g165kcal7.6g25g3g8.6g
Valittu annoskoko152g83kcal3.8g12.5g1.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna76g41kcal1.9g6.3g0.8g2.2g
Arvot/100g100g54kcal2.5g8.2g1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831