Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)30g30kcal2.2g5.1g0.1g0.6g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow600g510kcal27.6g90g3g30g
Herkkusieni säilyke 70g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g1656kcal76g247.4g32.4g83.2g
Valittu annoskoko1520g828kcal38g123.7g16.2g41.6g
Annoskoko puolitettuna760g414kcal19g61.9g8.1g20.8g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831