Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.5g7.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow150g128kcal6.9g22.5g0.7g7.5g
Herkkusieni säilyke 18g3kcal0.4g0g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g414kcal19g61.8g8.2g21g
Valittu annoskoko380g207kcal9.5g30.9g4.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna190g104kcal4.8g15.5g2.1g5.3g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831