Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 200g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)12g12kcal0.9g2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow240g204kcal11g36g1.2g12g
Herkkusieni säilyke 28g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g662kcal30.4g99g13.2g33.6g
Valittu annoskoko608g331kcal15.2g49.5g6.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna304g166kcal7.6g24.8g3.3g8.4g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831