Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Paprika keltainen 60g18kcal0.6g3.1g0.1g1.2g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)18g18kcal1.3g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow360g306kcal16.6g54g1.8g18g
Herkkusieni säilyke 42g7.1kcal0.9g0.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g994kcal46g148.8g19.2g49.8g
Valittu annoskoko912g497kcal23g74.4g9.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna456g248kcal11.5g37.2g4.8g12.5g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831