Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras70g187kcal5.9g35.8g0.7g9.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 230g105kcal6.9g11g3.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g5848kcal460.4g118.2g393g27.2g
Valittu annoskoko1380g2924kcal230.2g59.1g196.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna690g1462kcal115.1g29.6g98.3g6.8g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347