Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 107g342kcal28.6g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras9g25kcal0.8g4.8g0.1g1.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g780kcal61.4g15.8g52.4g3.8g
Valittu annoskoko184g390kcal30.7g7.9g26.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna92g195kcal15.4g4g13.1g1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347