Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 133g427kcal35.7g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras12g31kcal1g6g0.1g1.6g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g18kcal1.2g1.8g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g974kcal76.8g19.6g65.4g4.6g
Valittu annoskoko230g487kcal38.4g9.8g32.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna115g244kcal19.2g4.9g16.4g1.2g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347