Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 187g598kcal50g0g44.7g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras16g44kcal1.4g8.4g0.2g2.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 54g25kcal1.6g2.6g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana644g1365kcal107.6g27.8g91.8g6.4g
Valittu annoskoko322g682kcal53.8g13.9g45.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna161g341kcal26.9g7g23g1.6g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347