Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras18g47kcal1.5g9g0.2g2.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 58g26kcal1.7g2.8g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g1462kcal115g29.8g98.4g6.8g
Valittu annoskoko345g731kcal57.5g14.9g49.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna173g366kcal28.8g7.5g24.6g1.7g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347