Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 240g769kcal64.2g0g57.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras21g56kcal1.8g10.8g0.2g2.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 69g32kcal2.1g3.3g1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1755kcal138.2g35.6g117.8g8.2g
Valittu annoskoko414g877kcal69.1g17.8g58.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna207g439kcal34.6g8.9g29.5g2.1g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347