Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 27g86kcal7.1g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras2.3g6.2kcal0.2g1.2g0g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.7g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g195kcal15.2g4g13g0.8g
Valittu annoskoko46g97kcal7.6g2g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal3.8g1g3.3g0.2g
Arvot/100g100g212kcal16.5g4.3g14.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347