Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 267g855kcal71.4g0g63.8g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras23g62kcal2g11.9g0.2g3.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 77g35kcal2.3g3.7g1.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana920g1949kcal153.6g39.4g131g9g
Valittu annoskoko460g975kcal76.8g19.7g65.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna230g487kcal38.4g9.9g32.8g2.3g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347