Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala200g480kcal22g88g4g24g
Tonnikala vedessä 460g480kcal103.2g0g6.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Polar 5% juusto200g340kcal62g0g10g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g80g88kcal14.4g1.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2899kcal406.8g202g48.4g56.4g
Valittu annoskoko1240g1449kcal203.4g101g24.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna620g725kcal101.7g50.5g12.1g14.1g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391