Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala25g60kcal2.7g11g0.5g3g
Tonnikala vedessä 58g60kcal12.9g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Polar 5% juusto25g43kcal7.7g0g1.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g10g11kcal1.8g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g362kcal50.6g25.2g6g7g
Valittu annoskoko155g181kcal25.3g12.6g3g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal12.7g6.3g1.5g1.8g
Arvot/100g100g117kcal16.3g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391