Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala250g600kcal27.5g110g5g30g
Tonnikala vedessä 575g601kcal129g0g8.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Polar 5% juusto250g425kcal77.5g0g12.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3100g3623kcal508.6g252.6g60.4g70.6g
Valittu annoskoko1550g1812kcal254.3g126.3g30.2g35.3g
Annoskoko puolitettuna775g906kcal127.2g63.2g15.1g17.7g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391