Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala300g720kcal33g132g6g36g
Tonnikala vedessä 690g721kcal154.8g0g10.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Polar 5% juusto300g510kcal93g0g15g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g120g132kcal21.6g2.4g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g4348kcal610.2g303g72.6g84.6g
Valittu annoskoko1860g2174kcal305.1g151.5g36.3g42.3g
Annoskoko puolitettuna930g1087kcal152.6g75.8g18.2g21.2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391