Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala350g840kcal38.5g154g7g42g
Tonnikala vedessä 805g841kcal180.6g0g12.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.2g20g1.6g7.4g
Polar 5% juusto350g595kcal108.5g0g17.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g140g154kcal25.2g2.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g5073kcal712g353.6g84.8g98.8g
Valittu annoskoko2170g2536kcal356g176.8g42.4g49.4g
Annoskoko puolitettuna1085g1268kcal178g88.4g21.2g24.7g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391