Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala400g960kcal44g176g8g48g
Tonnikala vedessä 920g961kcal206.4g0g13.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Polar 5% juusto400g680kcal124g0g20g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g160g176kcal28.8g3.2g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g5797kcal813.6g404g96.8g112.8g
Valittu annoskoko2480g2899kcal406.8g202g48.4g56.4g
Annoskoko puolitettuna1240g1449kcal203.4g101g24.2g28.2g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391