Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala450g1080kcal49.5g198g9g54g
Tonnikala vedessä 1035g1081kcal232.3g0g15.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4.1g25.7g2g9.5g
Polar 5% juusto450g765kcal139.5g0g22.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g180g198kcal32.4g3.6g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g6522kcal915.6g454.6g108.8g127g
Valittu annoskoko2790g3261kcal457.8g227.3g54.4g63.5g
Annoskoko puolitettuna1395g1631kcal228.9g113.7g27.2g31.8g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391