Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala500g1200kcal55g220g10g60g
Tonnikala vedessä 1150g1201kcal258.1g0g17.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g750g152kcal4.5g28.5g2.3g10.5g
Polar 5% juusto500g850kcal155g0g25g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g200g220kcal36g4g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g7247kcal1017.2g505g121g141g
Valittu annoskoko3100g3623kcal508.6g252.5g60.5g70.5g
Annoskoko puolitettuna1550g1812kcal254.3g126.3g30.3g35.3g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391