Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala600g1440kcal66g264g12g72g
Tonnikala vedessä 1380g1441kcal309.7g0g20.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Polar 5% juusto600g1020kcal186g0g30g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g240g264kcal43.2g4.8g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7440g8696kcal1220.6g606g145.2g169.2g
Valittu annoskoko3720g4348kcal610.3g303g72.6g84.6g
Annoskoko puolitettuna1860g2174kcal305.2g151.5g36.3g42.3g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391