Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala75g180kcal8.2g33g1.5g9g
Tonnikala vedessä 173g180kcal38.7g0g2.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Polar 5% juusto75g128kcal23.2g0g3.7g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g30g33kcal5.4g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana930g1087kcal152.4g75.8g18g21.2g
Valittu annoskoko465g544kcal76.2g37.9g9g10.6g
Annoskoko puolitettuna233g272kcal38.1g19g4.5g5.3g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.2g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391