Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala800g1920kcal88g352g16g96g
Tonnikala vedessä 1840g1922kcal412.9g0g27.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Polar 5% juusto800g1360kcal248g0g40g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g320g352kcal57.6g6.4g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9920g11595kcal1627.4g808g193.6g225.6g
Valittu annoskoko4960g5797kcal813.7g404g96.8g112.8g
Annoskoko puolitettuna2480g2899kcal406.9g202g48.4g56.4g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391