Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala100g240kcal11g44g2g12g
Tonnikala vedessä 230g240kcal51.6g0g3.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Polar 5% juusto100g170kcal31g0g5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g40g44kcal7.2g0.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1240g1449kcal203.4g101g24.2g28.2g
Valittu annoskoko620g725kcal101.7g50.5g12.1g14.1g
Annoskoko puolitettuna310g362kcal50.9g25.3g6.1g7.1g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391