Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala13g30kcal1.4g5.5g0.2g1.5g
Tonnikala vedessä 29g30kcal6.5g0g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Polar 5% juusto13g21kcal3.9g0g0.6g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g5g5.5kcal0.9g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g181kcal25.6g12.6g2.8g3.6g
Valittu annoskoko78g91kcal12.8g6.3g1.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal6.4g3.2g0.7g0.9g
Arvot/100g100g117kcal16.5g8.1g1.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391