Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala150g360kcal16.5g66g3g18g
Tonnikala vedessä 345g360kcal77.4g0g5.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Polar 5% juusto150g255kcal46.5g0g7.5g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g60g66kcal10.8g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g2174kcal305.2g151.6g36.4g42.4g
Valittu annoskoko930g1087kcal152.6g75.8g18.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna465g544kcal76.3g37.9g9.1g10.6g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.2g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96391