Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g57g203kcal4.5g44.6g0.3g1g
Pirkka naudan jauheliha 400g267g608kcal50.6g0g45.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g177g177kcal13.2g26.5g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä133g100kcal5.5g16.7g1.1g4.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.7g17kcal0.8g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g2228kcal150.2g179.4g99.4g11.4g
Valittu annoskoko1076g1114kcal75.1g89.7g49.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna538g557kcal37.6g44.9g24.9g2.9g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586