Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g99g356kcal7.9g78g0.5g1.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g466g1063kcal88.6g0g79.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g309g309kcal23.2g46.3g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä233g175kcal9.6g29.1g1.9g7.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3766g3899kcal263g313.4g173.8g20g
Valittu annoskoko1883g1949kcal131.5g156.7g86.9g10g
Annoskoko puolitettuna942g975kcal65.8g78.4g43.5g5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586