Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g113g407kcal9.1g89.1g0.6g1.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g533g1215kcal101.3g0g90.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g353g353kcal26.5g53g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä267g200kcal10.9g33.3g2.1g8.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g4456kcal300.8g358.2g198.2g22.8g
Valittu annoskoko2152g2228kcal150.4g179.1g99.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna1076g1114kcal75.2g89.6g49.6g5.7g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586